Linedance4all

25/10-20 pga de ændrede forsamlingsregler inden for voksen idræt, kan vi desværre ikke fortsætte vores normale dansesøndage. Vi har dog valgt at fortsætte delt op i hold af 10 og dem der ønsker at fortsætte med at danse under de nye ændringer, har fået besked, hvilket hold de danser på. Hvert hold har fået oprettet en facebook gruppe, hvor man kan komme i kontakt med hinanden.

Vi er glade for jeres positive opbakning og vi passer selvfølgelig stadigvæk på hinanden og har nu masser af plads og der bliver luftet grundigt ud hele tiden.

Ps. Husk mundbind til og fra dansesalen gældende fra 29/10 og foreløbig indtil 2/1-2021.

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

 

Er du øvet danser (intermediate danse og op) og har du lyst til at blive medlem af Linedance4all og danse sammen med os så skriv til Kasserer Lis Gammelgaard, lisgammelgaard@live.dk , tlf. 22 14 60 90.

Se vores skønne instruktørhold 20/21 i bjælken ovenfor.

Kærlig dansehilsen 

Bestyrelsen Linedance4all

Lone, Lis og Pia

 

Se under bjælken "udlærte danse" og vælg fanen "20/21", og se hvad vi har danset i dette år (se også tidligere år) og link til CobberKnob for de nye danse.

 

Velkommen til danseglade linedancere for øvede og op-efter:

D. 06.04.16 stiftede vi Linedance4all og vi sætter vores sociale samvær i højsædet, men vil også gerne bruge energi på at lære såvel svære danse som holde liv i de danse vi bare slet ikke kan undvære og hygge os med nostalgi-danse.
Alle er velkommen til glade dansedage, hvor vi vil blande en god danseliste til hver gang. Ovenfor kan I se hvilke danse vi har danset på søndagsholdet. Vi glæder os til at se jer 🤪